Ik heb besloten om een artikel over BTC te schrijven en deze onder ‘financiële-vaardigheden’ te plaatsen.

Omdat ik recent al over BTC geschreven heb, volsta ik hier met enkel de link: Het unieke van Bitcoin

In dat artikel zal ik interresante aspecten betreffende BTCs opnemen wanneer ik ze tegenkom. Actueel nieuws zal ik op de blog hier plaatsen.

Verder is er op dit moment niet veel over BTC te vermelden. De terugval van bijna 20.000 speelt zich zo af zoals dit te verwachten valt. Geen bijzonderheden tot nog toe. Ik heb goede hoop op een “basing” fase.

Misschien is BTC wel de perfecte kandidaat voor technische analyse. Er is immers geen onderliggende waarde. De prijs wordt enkel door psychologie bepaald. En dat kunnen we redelijk goed vangen met technische analyse (TA). Al zijn er soms wel verassingen wanneer de een of andere overheid iets doet.

Mocht je zelf de grafiek van de BTC koers willen zien, ik gebruik deze: bitcoinscharts