Wel, na de crashes van de Wordpress database bouw ik nu de site opnieuw op. Niet langer met Wordpress, maar “terug naar de toekomst” als een statische website. Gebouwd met puur HTML en CSS. Wel middels moderne hulpmiddelen zoals Jekyll, een statische website generator.

Tot noch toe ben ik bezig geweest een RWD (Responsive Website Design) template te maken voor de site. Daarvan ziet U nu de eerste resultaten. Als alles werkt, dan kunt U deze site bekijken op alle devices: smartphone’s, tablets en computers. De layout past zich automatisch aan aan de grootte van het gebruikte beeldscherm (wel, eigenlijk browser window formaat).

Ik heb al gezien dat onder Safari alles goed lijkt te verlopen, maar andere browsers hebben met sommige aspecten van de navigatie nog problemen. Wel lijkt alles zichtbaar en bruikbaar voor alle browsers op alle Apple apparatuur. Wanneer U problemen heeft op Android of Windows, laat het me dan even weten. Let wel: ALLEEN voor de moderne browsers met de versie nummers zoals hiernaast (of hieronder) aangegeven!

Ik heb besloten om oudere browsers op zijn vroegst te ondersteunen wanneer de site weer enigsinds ok is.

Voorlopig wordt er dus nog even gesleuteld aan de site zelf, de inhoud komt later.