Al weer meer dan een half jaar geleden sinds de vorige update. Dus natuurlijk hebben eventuele bezoekers van deze site de hoop al lang opgegeven dat er nog nieuwe inhoud bijkomt. Zelf heb ik dat nog niet, al duurt alles veel langer dan gehoopt.

Op dit moment heb ik toch redelijk wat vooruitgang gemaakt achter de schermen. Hetgeen zich op dit moment vertaald in de hosting van dit domain op mijn eigen ontwikkelde webserver: Swiftfire. Die server draait op poort 6678, vandaar dat dit nummer opduikt in de URL bij het bezoeken van deze site.

Nog is de server niet geheel stabiel. Zodra dat het geval is (in naar verwachting nog een maand of 2, 3) wil ik toch echt weer aan de inhoud beginnen. Mocht er dus af en toe een fout optreden bij het ophalen van de site, dan weet je dat je me op dat moment geholpen hebt een fout in mijn code te vinden!