Zoals je wellicht hebt opgemerkt is er in de menu balk een nieuwe categorie verschenen: Financiële Vaardigheden.

De oorspronkelijke categorie “Financieel” heb ik veranderd naar “Financiële Artikelen”. Maar het is de bedoeling dat deze categorie over kort of lang opgaat in “Financiële Vaardigheden”.

De reden is dat ik gevraagd ben wat “financial literacy” eigenlijk inhoudt. Dat heeft mij ertoe gebracht om een reeks te beginnen die wat meer gestructureerd is dan de artikelen die ik tot nog toe had geplaatst.

Het is de bedoeling dat “Financiële Vaardigheden” uitgroeit tot een serie artikelen die een soort introductie vormen naar de financiële zelfstandigheid. Natuurlijk gezien vanuit mijn gezichtspunt, het wordt geen officieel erkende cursus!

Vandaag zijn de introductie en de conclusie beschikbaar.