Al een tijdje ben ik toenemend ontevreden met deze site. Nu is de druppel die de emmer doet overlopen gevallen, en ik ga de site eens aanpakken.

Als je zelf een site hebt dan weet je wellicht dat men vaak verschil maakt tussen ‘posts’ en ‘pages’. Ik vindt dat verschil nogal kunstmatig en wil er van af. Het maakt het organiseren van inhoud lastig en onoverzichtelijk (imo natuurlijk!).

Vanaf de volgende post zal ik nog maar 1 artikel schrijven en die zal dan zowel als post als ook als pagina via een menu structuur bereikbaar zijn.

Dit houdt in dat ik alle posts en pagina’s van de oude site opnieuw zal doorwerken. Een aantal zijn inmiddels verouderd en kunnen weg, andere wil ik samenvoegen of bijwerken.

Dit zal natuurlijk enige tijd vergen, en het normale update schema zal dan ook gedurende enige tijd flink doorbroken worden. Ik weet nog niet direct hoe, maar het is zowel mogelijk dat er meerdere updates per dag komen, als ook soms een paar dagen niet.